Thursday, 24 March 2011

wht are great weeknd..:)

                                                                
weeknd y lepas,mmg weeknd y paling best buat aq..family aq dr jhr,semua turun ke kuch..wahhhh,rasa mcm suasana 9 thn lps,blaku lgi..cuma kali ni,kitaowg bkn stay kt umh,kitaowg sty kt otel..ceh,bunyi mcm otel mewah je yek tp xkshlh mewah or x,y pntng bila family bkumpl bsma mmg rasa hepinya giler2 hepikn..heheh..wlpn just for 5 days but,we enjoy oursself..xsabar rasanya nk bkumpl lgi  ngn mak,abh,naim,yus n apis..


muka kami

mom n me
tp xpa,kami kan bjumpa lgi,bln 5 ni...ni lh sshnya jadi ank perantau ni..sentiasa rindu ngn family..:)

Wednesday, 16 March 2011

..knp mesti owg bawahn?..

knp yek,bila sesuatu hal blaku,mesti owg bawahn y jadi mangsa??knk yek,owg atasan itu,xnk seledik dulu b4 marah2 owg bawahan??cubalh sekali sekala,tundukn sedikit kepala tuk melihat keadaan owg bawahan..jgn asyik nk tgk ke langit hormat owg y sentiasa berada datas...susahnya jadi owang bawahn,cz perlu jaga hati owg atasan but owg atasan xpnh nk jaga hati owg bawahan..bila owg bawahan,buat kerja ngn cemerlang,xpnh nk beri pujian,just ckp'next time,cuba tuk jadi baik lagi'tp bila owg bawahan,buat salah,lngsung xdberi peluang tuk mempetahnkn diri,wlpn owg atasa itu tahu kebenarannya...knp mesti owg bawahan y sll jadi mangsa??knp owg atasan,xpnh cakp tidak??n yang jadi mangsa,mesti owg bawahan...knp yek??

Tuesday, 15 March 2011

..Bila aq dh MARAH!!!..

sebenarnya,aq xsuka marah2..tp bila aq dh marah,aq dh xpeduli ngn keadaan sekeliling..bosan tau x,klu ari2 marah..muka pn blh jdi cepat tua..hehehe..tp itu lh aq..cz aq lbh suka meluahkn dr simpn dlm ati..xkshlh owg suka or x..y penting aq suka..n aq nk jaga hati aq..aq dh xpeduli ngn ati owg lain..hairn jgk aq ngn owg kt opis,knp mesti 'terlalu hormat' ngn owg2 y xspatutnya,kita hormt..xpnh tpkr ke,effct dr perbuatn tu??smpy bila,kita ni,nk tunduk je..??aq ni pn,bkn nya berani sgt,tp aq jenis y berani bersuara..kita,masing2 da hal bersuara..wlpn kdg2,pa y dsuarakn kita itu,myakitkn ati owg lain..janji aq puas..heheh..ari ni,exam lgi..masuk kali ni,dh 4 kali aq ambk exam ni tp xjgk past2..hope kali pastlh ..klu xlulus jgk,mmg kena mandi bungalh aq ni...heheher..gud luck 4 me k..:)

Sunday, 13 March 2011

FIRST DAY

..xpnh2 aq berblog..hehe..so ari ni,aq pertama aq bblog..xtahulh pa gunanya blog ni..tmpt tuk luahan isi ati kot,slain dari dairy..hehe..mmg aq perlukn blog kot,tuk luahan isi ati aq..ylhlh,kita ni manusia biasa..kdg2 tu,akan ada rasa sedih sgt,hepi gila2...hehe..so,just enjoy my blog k..:)